Sovint veiem una cosa i en realitat és una altra, moltes vegades els objectes oculten secrets i moltes altres, són les persones les que oculten aquests secrets. Hamelí, un poble ple de rates que ningú s'explica d'on han sortit. Però i si les rates no venen d'enlloc? I si les rates sempre han estat allí? Hauràs de venir a veure-ho per descobrir-ho.

PREMI DRAC D'OR FECOLL 32ª FIRA DE TITELLES DE LLEIDA
PREMIO DEL JURADO INFANTIL EN EL TITIRIJAI 2021

Llegeix més
Alt

El conte jugat, cantat, interpretat i re-interpretat. Per riure, cantar i rumiar.

Llegeix més
Alt

La història d’una Formiga molt treballadora i d’una Cigala que no ho és tant, això ja ho sabíem però com son els titelles d'aquest espectacle, ho saps? Doncs quan els vegis et sorprendran.

Llegeix més
Alt

Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar. Una versió molt divertida del conte dels Germans Grimm

Llegeix més
ELS MÚSICS DE BREMEN. Foto.

La lletera, la protagonista de la nostra història, ha d'anar a vendre un càntir de llet al mercat i amb els diners es podrà comprar el que vulgui. Una gallina, un porc, una vaca i una serp, seran els personatges que es trobarà el camí. I de tant contenta i enjogassada que està, el canti ves a saber on anirà a parar?
Premi ARV en la categoria de teatre familiar 2009

Llegeix més
Alt

Espectacle de titelles, on s'explica el Conte dels tres porquets, o eren dos porquets i una porqueta? A més, ho explicarem tot en català? Hauràs de venir a veure'ls per saber-ho.

Llegeix més
Alt

Una botiga, alguns problemes i moltes ganes de solucionar-los. Com fer-ho? Doncs amb el que tenim a ma, alegria, música i imaginació. Potser tu també podràs ajudar.

Llegeix més
Alt